Sustainability & the Environment



STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 1									STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 2							
	SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY		SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY	
8:00		Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	8:00	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	
9:00	0	Networking Breakfast & Programme	Zero Hunger 60 minutes	Affordable Clean Energy 60 minutes	Sustainable Consumption & Production 60 minutes	Racing Animal Extinction 60 minutes	Guided Cultural Exploration	9:00		Climate Change as a Political Issue 60 minutes	Clean Water & Sanitation 60 minutes	Climate Entrepreneurs & Innovative Technology Solutions 60 minutes	5	Exhibition Day		
10:00		Orientation	Break	Break	Break	Break		10:00		Break Skills for	Break	Break				
11:00		Introduction to Racing Extinction 60 minutes	Zero Hunger: Debate 60 minutes	Affordable Clean Energy 60 minutes	Circular Economy 60 minutes	Impacts of Humans 60 minutes		11:00		Leadership & Politics 60 minutes	Oceans, Seas & Marine Resources 60 minutes	Sustainable Cities of the Future 60 minutes				
11:00		Break	Break	Break	Break	Break		11:00		Break	Break	Break				
12:00		United Nations Sustainable Development Goals 60 minutes	Food Deserts & Resource Allocation 60 minutes	Transportation & Global Supply Chains 60 minutes	Emissions Trading System 60 minutes	Ecotourism 60 minutes	Study Support	12:00		Ethics & PR Management 60 minutes	Wildlife & Ocean Conservationists 60 minutes	Presentation Preparation 60 minutes				
13:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	13:00	Coach Excursion	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break		
14:00	Student Arrival &	Sustainability Accords Launch 90 minutes	Food Deserts: Preparing a Bid 90 minutes	Sustainability Accords Project 90 minutes	Practical	Sustainability Accords Project 90 minutes		14:00		Sustainability Accords Project 90 minutes	The Immersive	Presentations 90 minutes	Student Feedback & Exhibition Day Preparation			
15:00	Check In				Workshop		Olympics in the Park	15:00			Commy Compression		Sports Programme	Graduation Preparation	Student Departure	
16:00	Welcome Talk Parents & Students	The Immersive Quest Launch & Walking Tour	Guided Cultural Exploration	Creative Workshop	Social Activities	Sports Programme		16:00		Punting		Tournament				
17:00		Study Support	Study Support	Study Support	Study Support	Study Support		17:00		Study Support		Afternoon		Graduation		
18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner		
EVENING ACTIVITIES	Student Induction Talk	Sports Programme	Debate Society	Debate Society	Debate Society	The Big Quiz	Tabletop Games Championship Social Activities	EVENING ACTIVITIES	Campus Cinema	Debate Society	Sports Programme	Debate Society	Debate Grand Final	Graduation Party		
	Welcome Activities	Guided Cultural Exploration Colleges Walking Tour	Capture the Flag	The Immersive Quest	Creative Workshop					Creative Workshop		Social Activities				
				Run Club	Social Activities	The Dig Quiz			Social Activities	Karaoke	Exploration	Talent Show	Creative Workshop	. addition i dity		
		Social Activities	Social Activities								Social Activities		Social Activities			
	(22.53)	(22.55)	(22.53)	EVENING SHOUT								G SHOUT				
	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)		Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)		